Returnering

Hos Simple Racks kan du ombytte eller returnere tøjstativer i sort stål uden træ, der er købt på shoppen. Vi yder 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Vi gør dog opmærksomme på, at speciallavede varer ikke kan returneres. Alle møbler med træ kan ikke returneres, da de speciallaves på bestilling. Vælger du en anden farve end sort stål, kan din vare ligeledes ikke returneres, da de speciallaves på bestilling. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail info@simpleracks.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du kan finde den her.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du fortryder dit køb, skal varen være i vores besiddelse. 

  • Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket ansvarligt ind
  • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig
  • Bemærk at vi ikke betaler for returneringen af varen

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:

Lope Group
C/O Simple Racks

Hammersholt Erhvervspark 4

3400 Hillerød

Er du i tvivl, kan du kontakte os på mail info@simpleracks.dk


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og dens måde at fungere på. Du må se på varen og samle den uden brugsskader*, men ikke tage den i brug, hvis du ønsker den returneret. Bemærk at rørene kun må renses med rensebenzin, og at vi ikke tager varer retur, som er blevet renset med andre kemikalier. 

*En brugsskade kan være ridser, hakker, defekte gevind, beskadning af overflader i form forkert behandling af varerne. 

Hvis varen overskrider de krav, der er til standen, når den returneres til os, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købssummen retur må du altså gøre det samme, som i en fysisk butik – du må prøve den, men ikke tage den i brug og medføre eventuelle skader. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Du kan læse meget mere omkring dette i “Varens stand når du sender den retur”. Fra vi modtager den returnerede pakke, og hvis standen er som den skal være, har du pengene tilbage indenfor 5 hverdage 

I tilfælde af at en returneret vare ikke dukker op, er det dig, der har ansvaret, og vi kan derfor ikke tilbagebetale købesummen. 

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Scroll to Top