Nordiske møbler lavet af vandrør og råt træ​

Vi er Simple Racks, og vi vil gerne rykke naturens charme i form af rå møbler ind i nordiske hjem. Det gør vi ved at lave møbler af vandrør og træ - vi producerer alle møbler selv.

Vores tøjstativer af sorte 3/4 tomme vandrør skaber et anderledes look i garderoben eller entréen. Stativerne fås i mange variationer og mål, og vi laver også bøjlestænger til ophæng på væggen eller i loftet. Når vi anvender træ, så beholder vi så meget af træets natur som overhovedet muligt. Vi bibeholder derfor knaster og bark for at skabe et råt og unikt møbel. Alle vores træmøbler er af douglas træ, som vi selv udvælger, skærer, høvler, sliber og olierer.

Simple Racks består af Frederik, som er dygtig til salg, at lave nye designs, finde løsninger og kreere dem. Den anden del af teamet består af Michella, som er dygtig til salg, markedsføring, billeder og økonomi. Vi står begge for at lave alle møbler, pakke og leverer dem. 

Søger du efter et tøjstativ, reol, hylde eller bænk? Ja - listen er lang, og du kan se hele vores udvalg her. Hvis du ikke kan finde det, du søger efter, eller de mål du ønsker, kan du kontakte os her.

Alle vores vandrør er 3/4 tomme og derfor i den bedste kvalitet

Tøjstativer af vandrør

Vores vandrør er 3/4 tomme. Det betyder, at de er tunge og i god kvalitet. Vi har valgt at bruge 3/4 tomme, fordi de er meget modstandsdygtige og holder i rigtig mange år. Alle vores stativer skal tørres af med rensebenzin ved modtagelse, da vi giver dem olie, inden vi leverer til dig.

Rustikke møbler med charme

Vi bruger douglas træ med bark til vores hylder. Det gør vi, fordi vi synes, at træet har en skøn charme, der giver det perfekte udtryk til vores tøjstativer og andre møbler. Træet bliver høvlet, slebet og behandlet med olie – hvis det ønskes.

Møbler i mørk fyrretræ

Udover at bruge douglas træ, bruger vi også fyrretræ på blandt andet vores bænke og reoler. Træet er høvlet, slebet og olieret med mørk olie. Sammen med de sorte vandrør giver det en rå stil.

Scroll til toppen