Nordiske møbler lavet af vandrør og råt træ​

Vi er Simple Racks og vi vil gerne rykke naturens charme i form af rå møbler ind i nordiske hjem. Det gør vi ved at beholde så meget af træets natur som overhovedet muligt. Vi bibeholder derfor knaster og bark for at skabe et råt og unikt møbel. Alle vores møbler er sammensat af sorte 3/4 tomme vandrør og douglas træ. Vi producerer  alle møblerne selv og udvælger træet nøje til vores møbler. Vi skær, høvler, sliber og oliere selv træet selv.  Udover træmøbler laver vi også tøjstativer af vandrør. Det gør vi for at skabe et anderledes look til garderoben eller entreen. Vores stativer fås i mange variationer og mål. Vi laver også bøjlestænger til ophængning på væggen eller i loftet.  Simple Racks består af Frederik som er dygtig til salg, at lave nye designs, finde løsninger og kreere dem. Den anden del af teamet består af Michella, som er dygtig til salg, markedsføring, billeder og økonomi. Vi står begge for at lave alle møbler, pakke og leverer dem.  Søger du efter et tøjstativ, en reol, hylde, bænk eller et konsolbord? Ja listen er lang og i stedet for at fortsætte med at liste op. hvad vi kan lave så kan du i stedet se vores udvalg her. Hvis du ikke kan finde det du søger efter eller de mål du ønsker kan du kontakte os her Læs mere om historien bag Simple Racks her.

Alle vores vandrør er 3/4 tomme og derfor i den bedste kvalitet

Tøjstativer i vandrør

Vores vandrør er 3/4 tomme. Det betyder at de er tunge og i god kvalitet. Vi har valgt at bruge 3/4 tomme fordi de er meget modstandsdygtige og holder i rigtig mange år. Alle vores stativer skal tørres med rensebenzin ved levering da vi giver dem olie inden vi leverer til dig.

Rustikke møbler med charme

Vi bruger douglas træ med bark på til vores borde og hylder. Det gør vi fordi vi synes træet har en skøn charme og giver det perfekte udtryk til vores stativer og andre møbler. Træet bliver høvlet, slebet og behandlet med olie – hvis det ønskes.

Møbler i mørk fyrtræ

Udover at bruge douglas træ bruger vi også fyrtræ på blandt andet vores bænke og reoler. Træet er høvlet, slebet og olieret med mørk olie. Det er giver sammen med de sorte vandrør en rå stil.

DanishEnglishGermanNorwegianSwedish
Scroll til toppen