Indretnings inspiration

Det kan være svært at være innovativ og kreativ når man skal indrette sit hjem. Vi har derfor lavet denne side med det eneste formål at blive inspireret. Her vil du kunne finde inspiration til indretning med vores tøjstativer af vandrør, bøjlestænger, skostativer, reoler, konsolborde og bænke. Hvad end du søger efter inspiration til entreen, soveværelset, stuen eller et helt fjerde rum vil du kunne finde det her.

Gør det selv - tøjstativ af vandrør

Tøjstativer af vandrør er et indistruelt møbel man ser mere og mere i de nordiske hjem. Trenden stammer fra New York, hvor man har en mere rå stil, som vi tager til os her i norden. Hos Simple Racks kan du enten købe et færdigt tøjstativ her eller du kan købe hver en del separat og gøre det selv se mere her.

Få mest ud af din entre med møbler af vandrør

Bøjlestænger, skostativer, konsolborde og reoler er det vi sælger mest af til entreen. Entreen er der hvor du ønsker at der ikke skal være for trængt, men der skal samtidig stadigvæk være plads til opbevaring af sko og jakker. Møbler af vandrør giver en rustik og minimalistisk løsning til opbevaring. Stilen er New Yorker præget, men hvis du tilføjer rå træplanker på toppen eller som hylder opnår du en kombination af det industrielle med det nordiske.

Tøjstativer der holder

Mange af os har prøvet at købe et tøjstativ, som desværre har måtte bukke under for vores mange stykker tøj. Det er et problem, som vi selv var ude for inden vi startede Simple Racks. Så hvordan finder man et tøjstativ, som ikke knækker? Jo fordelen ved vandrør er at de kan holde til ufattelig mange kg – vi siger faktisk ofte til vores kunder at hvis de sætter det ordentligt fast kan de tage pullups i dem. Det er noget vi siger fordi stålrør er af en kvalitet der gør at de er robuste og derfor kan holde til mange kg uden at knække.

Scroll til toppen