Historien bag Simple Racks

Det hele startede med et gør-det-selv projekt mellem far og søn.
Når man skal indrette sin garderobe, vil man gerne have så meget plads som muligt til sit tøj. Frederik havde et soveværelse, hvor der var højt til loftet, men begrænset gulvplads. Derfor lavede han i samarbejde med sin far et tøjstativ af vandrør. Tøjstativet skulle give et industrielt look i soveværelset, men også skabe opbevaring i 2 etager til hans tøj. Det han ikke vidste på daværende tidspunkt var, at dét tøjstativ en dag ville blive begyndelsen på Simple Racks.

2 år efter kommer Michella ind i billedet, og i deres fælles bolig skal de indrette deres garderobe i soveværelset. Her bliver de begge enige om, at løsningen er et tøjstativ af vandrør, men de tilføjer hylder på toppen med kurve til opbevaring. Dét tøjstativ er startskuddet på et hav af idéer, som resulterer i løsninger, som skal passe ind i flere hjem. Det tøjstativ resulterer i en forretningsplan, et lager, en hjemmeside og her har vi så Simple Racks. Fra tegninger til reelle tøjstativer i sorte vandrør. Fra den første kunde til de næste, som gør det muligt at udvide kollektionen fra tøjstativer til bænke. Simple Racks er en startup virksomhed, hvis grundlag er at hjælpe med at skabe opbevaringsløsninger i et råt design. For hvorfor gemme din garderobe væk i et lukket skab, når du kan bruge den som en del af din indretning? Vandrør åbner mulighederne for at designe egne løsninger uden at være bundet af faste mål. Vi elsker at skabe løsninger til det enkelte behov, og de løsninger laver vi i samarbejde med kunden. 

Vi har lavet nogle modeller ud fra de mål, som vi ofte ser vores kunder bestille, hvis de mål ikke passer den enkelte kunde, så skræddersyer vi dem efter deres behov.

Simple Racks er bygget på kærlighed mellem to mennesker, som begge var fulde af innovative idéer. Uden hver deres forskelligheder og kvalifikationer kunne Simple Racks ikke have opstået. Simple Racks fortsætter med at levere løsninger til den enkeltes behov og udvikle innovative idéer – kun fordi, at der er jer fantastiske kunder, som støtter os i at lave det, vi elsker.

Tak for jer, og tak fordi vi kan bidrage med løsninger til jeres hjem.

Scroll til toppen