Historien bag Simple Racks

Det hele startede med et gør det selv projekt mellem Far og søn.​
Når man skal indrette sin garderobe, vil man gerne have så meget plads som muligt til sit tøj. Frederik havde et soveværelse, hvor der var højt til loftet, men begrænset gulvplads. Derfor lavede han i samarbejde med sin far et tøjstativ af vandrør for at skabe et industrielt design til soveværelset, men også for at få opbevaring i 2 etager til hans tøj. Det han ikke vidste på daværende tidspunkt, var at det tøjstativ en dag ville være påbegyndelsen på Simple Racks.

2 år efter kommer Michella ind i billedet og i deres fælles bolig skal de indrette deres garderobe i soveværelset. Her bliver de begge enige om at det skulle være et tøjstativ af vandrør, men med hylder på toppen med kurve til opbevaring. Det tøjstativ er startskuddet til et hav af ideer, som resulterer i løsninger som skal passe ind i flere hjem. Det tøjstativ resulterer i en forretningsplan, et lager, en hjemmeside og her har vi så Simple Racks. Fra tegninger til reelle tøjstativer i sorte vandrør. Fra den første kunde til de næste som gør det muligt at udvide kollektionen fra tøjstativer til bænke, borde og reoler. Simple Racks er en startup virksomhed, hvis grundlag er at hjælpe med at skabe opbevaringsløsninger i et råt design. For hvorfor gemme din garderobe væk i et lukket skab, når du kan bruge den som en del af din indretning? Vandrør åbner mulighederne for at designe sine egne løsninger og ikke være bundet af faste mål. Vi elsker at skabe løsninger til det enkelte behov og de løsninger laver vi i samarbejde med kunden. 

Vi har lavet nogle modeller i mål vi ofte ser vores kunder bestille, hvis de mål ikke passer kunden skræddersyer vi dem efter deres behov.

Simple Racks er bygget på kærlighed mellem 2 mennesker, som begge var fuld af innovative ideer. Uden hver deres forskelligheder og kvalifikationer kunne Simple Racks ikke have opstået. Ved at de komplimenterer hinanden giver det Simple Racks et fundament, som bygger på at lave noget af kærlighed og interesse. 

Simple Racks fortsætter med at leverer løsninger til den enkeltes behov og udvikle innovative ideer, kun fordi at der er jer fantastiske kunder, som støtter os I at lave det vi elsker.

Tak for jer og tak fordi vi kan bidrage med løsninger til jeres hjem

DanishEnglishGermanNorwegianSwedish
Scroll til toppen