Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Simple Racks

CVR: 14829075

Grøntoften 8 kld tv

2870 Dyssegård

Mail: info@simpleracks.dk

Telefon: 73708141

Betaling:

Hos Simple Racks kan du betale med VISA, MasterCard og MobilePay

Fragt og levering

Hos Simple Racks bestræber vi os på en hurtig levering. Alle vores møbler kan blive sendt med GLS, og du kan tilvælge, om du ønsker din pakke leveret direkte til din adresse for et mindre gebyr. Hvis du i stedet vil afhente din ordre, er du også mere end velkommen til at afhente den efter aftale på vores adresse i Dyssegård – du kan finde adressen her

Vores tøjstativer, rawplugs, bøjler, fittings mm. bliver afsendt fra vores lager i løbet af 2-4 hverdage* efter din bestilling.
Alle trævarer bliver afsendt i løbet af 4-6 hverdage*. 

Fragtpriser

GLS pakkeshop i Danmark

89,-

GLS til privatadresse i Danmark,-

139,-

 

Fortrydelsesret

Hos Simple Racks kan du ombytte eller returnere tøjstativer i sort stål uden træ, der er købt på shoppen. Vi yder 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Vi gør dog opmærksom på, at speciellavede varer ikke kan returneres. Det vil sige, at alle møbler med træ ikke kan returneres, da de speciallaves på bestilling. Vælger du en anden farve end sort stål, kan varen ligeledes ikke returneres, da de speciallaves på bestilling. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail info@simpleracks.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du kan finde den her.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du fortryder dit køb, skal varen være i vores besiddelse. 

 • Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ansvarligt ind
 • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig
 • Bemærk, at vi ikke betaler for returneringen af varen

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:

Lope Group
C/O Simple Racks

Hammersholt Erhvervspark 4

3400 Hillerød

Er du i tvivl, kan du kontakte os på mail info@simpleracks.dk

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og dens måde at fungere på. Du må se på varen og samle den uden brugsskader*, men ikke tage den i brug, hvis du ønsker den returneret. Bemærk, at rørene kun må renses med rensebenzin, og at vi ikke tager varer retur, som er blevet renset med andre kemikalier. 

*En brugsskade kan være ridser, hakker, defekte gevind, beskadning af overflader i form af forkert behandling af varerne. 

Hvis varen overskrider de krav, der er til standen, når den returneres til os, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købssummen retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købssummen retur, må du altså gøre det samme, som i en fysisk butik – du må prøve den, men ikke tage den i brug og medføre eventuelle skader. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Du kan læse meget mere omkring dette under “Varens stand, når du sender den retur”. Fra vi modtager den returnerede pakke, og hvis standen er, som den skal være, har du pengene tilbage indenfor 5 hverdage. 

I tilfælde af, at en returneret vare ikke dukker op, er det dig, der har ansvaret, og vi kan derfor ikke tilbagebetale købesummen. 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl, mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os venligst på mail: info@simpleracks.dk.

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, vil vi kontakte dig og informere dig om første mulige leverance eller tilbyde dig et alternativ, som allerede er på lager.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Sikkerheden hos Simple Racks er i top. Hverken vi eller andre har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Simple Racks er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Databeskyttelse har høj prioritet hos Simle Racks, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Simple Racks er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os. Vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning. For overførsler uden for EØS anvender Simple Racks standardkontraktbestemmelser og værn til beskyttelse af privatlivets fred for lande uden en EU-afgørelse om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Simple Racks. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Simple Racks. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Under hver navngiven proces nedenfor, kan du finde de enkelte kategorier af tredjeparter.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?

Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav, for at indgå et kontraktforhold og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Hvad er dine rettigheder?

Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Simple Racks, så sender vi dine personlige oplysninger via mail.

Retten til at overføre data: 

Når Simple Racks anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data: 

Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte. Herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 

Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Simple Racks benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice

*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

*Du har et økonomisk mellemværende med Simple Racks uanset betalingsmåde

*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Simple Racks retmæssige interesser. Simple Racks fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål. Du kan framelde dig direkte markedsføring ved at sende en mail til info@simpleracks.dk

Retten til begrænset anvendelse:

Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Simple Racks under følgende omstændigheder:

 • Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Simple Racks retmæssige interesser, skal Simple Racks begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.
 • Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Simple Racks begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.
 • Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger
 • Hvis Simple Racks ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på info@simpleracks.dk

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed: 

Hvis du mener, at Simple Racks behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte kundeservice på mail info@simpleracks.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. For eksempel ændringer af årsagerne til, hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller hvad dine rettigheder er.

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

 • Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dit online køb hos Simple Racks. Når vi skal behandle dine bestillinger og returneringer via vores online tjenester og sende dig meddelelser om leveringsstatus eller eventuelle leveringsproblemer med dine varer. 
 • Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine betalinger.
 • Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere produkt klager og produktgarantier.
 • Vi ønsker at tilbyde dig forskellige betalingsmåder og foretager derfor en analyse, herunder af din betalingshistorik, for at finde frem til, hvilke betalingsmetoder du kan vælge.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

 • Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
 • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
 • Ordreoplysninger
 • Købshistorik
 • Al korrespondance om en eventuel sag

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig ovennævnte tjenester, til at virksomheder kan få bekræftet din adresse, kommunikationsbureauer kan sende din ordrebekræftelse, og at lager og distributører kan udføre levering af din bestilling. Udbydere af betalingsservice for din betaling.

Vær opmærksom på, at mange af disse modtagerfirmaer har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at Simple Racks kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er aktiv kunde.

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine forespørgsler, håndtere klager og garantisager for produkter og teknisk support via e-mail, chat-funktion, telefonisk og via de sociale medier.

Vi anvender også dine personlige oplysninger til at kontakte dig, hvis der opstår et problem med din bestilling.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af personlige oplysninger baseret på retmæssige interesser: 

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Simple Racks retmæssige interesser. Simple Racks fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger permanente cookies til lagring af dine valg på startsiden og til lagring af dine oplysninger, hvis du accepterer dem, når du går på vores hjemmeside.

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet eller individuel form med analyseværktøjer for at optimere vores hjemmeside og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale. 

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os. De indstilles af sociale medieudbydere, såsom Facebook, og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside, hvilket er indikeret via deres respektive ikon.

Vi benytter også tredjeparts-cookies, som udfører tværgående tracking på forskellige sider, så vi kan markedsføre os over for dig via andre hjemmesider og kanaler.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi forbinder kun dit cookie-ID til dine personlige oplysninger, som er sendt og indsamlet i forbindelse med dine køb. 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Simple Racks opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Scroll til toppen