Gør det selv

På vores gør det selv side har du 2 muligheder. Enten kan du sende en forespørgsel ind på et stativ efter specifikke mål og ønsker eller du kan købe delene og lave dit eget tøjstativ af vandrør.

Dine muligheder

Mulighed 1: Lad os hjælpe dig med at finde de rette dele og løsning til dit hjem.

Step 1: Har du en ide?
Passer ingen af målene på vores tøjstativer eller træmøbler ind i dit hjem? Har du en ide til den perfekte løsning for dig? Vi kan i de fleste tilfælde lave en løsning der passer præcis til dine ideer.

Step 2: Tegn din ide
Start med at tegn det stativ eller træmøbel, som du har i tankerne. Det er vigtigt at du har ydremål med så det passer med den plads du har tilgængelig.

Step 3: Send os en mail
Send din tegning og mål til os på info@simpleracks.dk eller via formularen nedenunder. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med en løsning og pris.

Send din tegning og mål til os her

Mulighed 2: Lav dit eget DIY projekt og gør dine tegninger til en realitet

Vandrør og fittings ligger i den høje ende når du går i byggemarkedet og derfor kan det ofte bedre betale sig at købe en færdig løsning. Vi tilbyder derfor ¾ sorte stål vandrør og fittings til formidable priser, du kan se dem lige her. For at hjælpe dig bedst på vej har vi lavet 3 gode råd til at lave dit eget tøjstativ af vandrør.

DIY tøjstativ af vandrør - Husk at fittings også fylder.
En af de største fejl når man designer sit eget tøjstativ og køber dele dertil, er at man glemmer at man også skal medregne hvad hver fitting måler. Det kan hurtigt ende som et værre puslespil, hvis du kun medregner vandrørenes mål i regnskabet. Start med at finde ud af hvor meget plads du har, tegn derefter det stativ du ønsker med ydre mål. Herefter kan du udspecificere hvad hver del måler og sikre dig det hele kan være der inden du lægger dine vare i kurven.

DIY tøjstativ af vandrør - Unioner bliver ofte glemt.
Hvis du ikke har en union med, kan du ikke samle en firkant. Det vil sige at hvis du har en tøjstativ med 2 sektioner, skal den øverste del(firkanten) samles med 2 unioner til hver vandrette vandrør. Uden den bliver det umuligt at skrue stativet sammen da det ene gevind vil løsne og det andet spænde, hvilket betyder at opgaven er umulig. Så glem ikke unionen.

DIY tøjstativ af vandrør - Sorte olierede fingre og fedtede rør?
Vandrør og fittings får olie på ved produktionen. Den olie skal derfor fjernes inden du hænger dit tøj på. Det sker ofte at man glemmer at fjerne olien og man derfor får sorte oliepletter på tøjet… Det er meget ærgerligt og det er svært at få af igen. Derfor er det vigtigt at fjerne olien på vandrør og fittings med en klud 1-2 gange med rensebenzin. Olien er sort, så du skal ikke blive bekymret for at du fjerner farven fra rørene eller fittings. Lad vær med at brug noget andet end rensebenzin, da du ender med at ødelægge overfladen eller frembringe dannelse af rust.

Nu er du klar til at komme igang med at lave dit eget tøjstativ af vandrør. Du kan købe alle delene her. Hvis det er helt håbløst kan du altid sende os tegningen på mail info@simpleracks.dk og vi vil udarbejde en pris til dig og gøre vores bedste for, at hjælpe dig i mål med dine ønsker.

"Jeg elsker min nye garderobe. Kan kun anbefale alle andre samme løsning. I er super søde, imødekommende og rigtig fair med jeres priser. Tak for hjælpen med min nye garderobe og entré."
sussie
KØB AF TØJSTATIV, HYLDE OG SKOSTATIV
DanishEnglishGermanNorwegianSwedish
Scroll til toppen