FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har desværre ikke en butik du kan besøge, men vi har et lager i Dyssegård hvor du efter aftale altid er velkommen til at komme ud og se på rørene, samlingerne og vores træ. Det er også på vores lager at du kan afhente dit møbel, hvis du ikke ønsker det sendt.

Alle vores træmøbler bliver lavet på bestilling. Det betyder at når du har aflagt din ordre hos os, vil vi først der begynde på dit træmøbel. Der er som minimum altid 1 uges ventetid på træmøblerne.

Vi benytter os af sort stål og eftersom at de sort stål ikke er behandlet lægges der olie på for at beskytte og gøre det modstandsdygtigt. Når du modtager dit møbel med vandrør skal du altid tørre det af inden brug med rensebenzin på en tør klud 1-2 gange eller efter behov.

Hos Simple Racks elsker vi at bruge træ der bibeholder så meget fra naturens side som muligt. Derfor er alle træplanker med rå kanter og rester af bark. Ingen af vores træhylder er ens, som også gør hver vare unik

Dette er et spørgsmål vi ofte får stillet og vi vil våge at påstå at du kan sætte dig på det uden problemer. Med det sagt kan det altså holde til at du overfylder det med tøj uden der kommer problemer.

Sort stål er ikke som farven sort, men mere koksgrå.

Ja du skal selv samle stativet efter vores samlevejledning der medfølger ved levering. Du kan også se alle samlevejledninger her

Det er en del af det rå design, at man kan se noget af gevindene. Derfor kan du ikke skrue rørene helt i bund.

DanishEnglishGermanNorwegianSwedish
Scroll til toppen