FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har ikke en butik, du kan besøge, men vi har et showroom i Dyssegård, hvor du efter aftale altid er velkommen til at komme ud og se på rørene, samlingerne og vores træ. Det er også på vores lager, at du kan afhente dit møbel, hvis du ikke ønsker det sendt.

Alle vores træmøbler bliver lavet på bestilling. Det betyder, at vi først begynder på dit træmøbel, når du har aflagt din ordre hos os. Der er som minimum altid 1 uges ventetid på træmøblerne.

Vi benytter os af sort stål og eftersom, at sort stål ikke er behandlet, lægges der olie på for at beskytte og gøre det modstandsdygtigt. Når du modtager dit møbel med vandrør, skal du altid tørre det af inden brug med rensebenzin på en tør klud 2-3 gange eller efter behov.

Hos Simple Racks elsker vi at bruge træ, der bibeholder så meget fra naturens side som muligt. Derfor er alle træplanker med rå kanter og rester af bark. Ingen af vores træhylder er ens, som også gør hver vare unik

Dette spørgsmål får vi ofte stillet. Du kan overfylde dit tøjstativ med tøj, uden der opstår problemer, da rørene er 3/4 tomme.

Sort stål er ikke som farven sort, men nærmere koksgrå.

Ja, du skal selv samle stativet efter vores samlevejledning, der medfølger ved levering. Samlevejledningerne kan også findes online.

Det er en del af det rå design, at man kan se noget af gevindene. Derfor kan du ikke skrue rørene helt i bund.

Scroll to Top